Nemzeti Dohányboltba tört be Ópályiban

2019. 08. 03., szo - 09:32
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A mátészalkai rendőrök a bejelentéstől számított néhány órán belül elfogták a feltételezett tettest.

A rendőrség Tevékenység-irányítási Központjába 2019. augusztus 2-án 5 óra 45 perckor érkezett bejelentés, mely szerint betörés történt egy Nemzeti Dohányboltba Ópályiban. A helyszínre irányított rendőrök megállapították, hogy az ismeretlen tettes a dohányboltba tetőbontás útján jutott be és távozásakor a nyomok eltüntetése érdekében az eladótérben tüzet gyújtott, az elmozdított tetőcserepeket pedig visszarendezte. A katasztrófavédelem munkatársai az üzletben okozott kis kiterjedésű tüzet eloltották, személyi sérülés nem történt.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai haladéktalanul megkezdték a helyszíni szemlét és az ismeretlen elkövető felkutatását, amelynek eredményeként néhány órán belül elfogták a feltételezett tettest. K. L. 31 éves ópályi lakost, aki néhány tízezer forint készpénzt, némi dohányárut és szeszes italt tulajdonított el az üzletből, lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták és őrizetbe vették. Az eltulajdonított készpénzt a rendőrök lefoglalták és visszaadták a dohánybolt tulajdonosának. 

A nyomozók az illetékes ügyészség felé előterjesztést tettek a gyanúsított letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újabb migránscsoport

Tizenöt illegális migránst tartóztattak fel a rendőrök Bács-Kiskun megyében.

 

Magánlaksértés és testi sértés

A nyomozók őrizetbe vették azt a három helybélit, akik a gyanú szerint berúgták az egyik kiskunhalasi ingatlan kapuját, majd az udvaron bántalmazták az ott lakó férfit.