Nővérszobából lopott

2019. 10. 24., cs - 09:41
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy 26 éves férfi ellen folytatott eljárás vizsgálati szakaszát zárták le a salgótarjáni rendőrök.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság többrendbeli lopás vétség, valamint egy rendbeli lopás vétség kísérlete megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást B. Ádám 26 éves salgótarjáni lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a férfi 2019. január 5-én az éjszakai órákban a salgótarjáni kórház egyik osztályának nővérszobájába a nyitott ajtón át bement, ahol átkutatta négy betegápoló pulton, illetve a helyiség ágyain hagyott táskáját. B. Ádám két sértettől eltulajdonított férfi parfümöt, női pénztárcát, okiratokkal, készpénzzel,  valamint cigarettatartót, cigarettával és öngyújtót is a ruhájába rejtett. A további két sértett helyiségben lévő ruházatát és táskáját is átkutatta, azonban azokból nem tulajdonított el semmit. A férfit cselekménye közben az egyik sértett tetten érte, és a rendőrök kiérkezéséig a helyszínen visszatartotta.

A salgótarjáni nyomozók a férfi ellen folytatott eljárás vizsgálati szakaszát lezárták, és az eljárás iratait az illetékes ügyészségnek megküldték.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nem tétlenkedtek a rendőrök

Egy örkényi járőr hozta az információt egy kristállyal üzletelő férfiről, a dabasi nyomozók a végére jártak. A bíróság azóta letartóztatta.

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határrendészeti összesítő Csongrád-Csanád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 73 határsértő Csongrád-Csanád megyében szombaton. A rendőrök 48 főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, 9 személyt elfogtak, 30 fő bejutását pedig megakadályozták.

 

Lezárt akta: nem adott elsőbbséget

A bajai rendőrök vádemelést javasolnak azzal a férfivel szemben, aki közlekedési szabályt szegett, és ezért egy motoros megsérült.

 

Határsértőket tartóztattak fel Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.