Nyakláncot akart lopni

2017. 11. 29., sze - 08:49
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Vádemelési javaslattal zárták le a ferencvárosi nyomozók annak a férfinek az ügyét, aki egy IX. kerületi villamosmegálló közelében letépte egy nő nyakláncát.

J. József 23 éves budapesti lakos 2017. július 30-án 16 óra körül az Epreskert utcai villamosmegálló közelében felfigyelt egy idős nőre, akit követni kezdett és megpróbálta kitépni a nyakából annak aranyláncát. A hölgy észrevette, hogy követi valaki, ezért előtte megfogta a nyakláncát, így a lánc ugyan elszakadt, de a férfinek nem sikerült megszereznie azt.

A férfit a rendőrök a térfigyelőkamera felvételei alapján beazonosították és 2017. augusztus 2-án otthona közelében elfogták.

Az ügyben a lopás kísérlete miatt indult nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága befejezte és a keletkezett ügyiratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészség részére.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ma ünnep, holnap munka

Fura élethelyzet lehet: egyik nap még izgatottan vizsgázni egy rendészeti szakgimnázium tanulójaként, másnap ünnepélyesen búcsúzni az iskolától, harmadnap pedig zsaruként szolgálatba állni, és megkezdeni egy igen komoly és felelősségteljes életet.

 

Közlemény

Személyi változás a Komlói Rendőrkapitányságon.

 

Az ittas sofőrök kockáztatják a közlekedés biztonságát!

A rendőrök nyolc ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhattak volna az év harmadik hetében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzések során az ittas vagy bódult vezetők kiszűrésére.