Nyakláncot akart lopni

2017. 11. 29., sze - 08:49
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Vádemelési javaslattal zárták le a ferencvárosi nyomozók annak a férfinek az ügyét, aki egy IX. kerületi villamosmegálló közelében letépte egy nő nyakláncát.

J. József 23 éves budapesti lakos 2017. július 30-án 16 óra körül az Epreskert utcai villamosmegálló közelében felfigyelt egy idős nőre, akit követni kezdett és megpróbálta kitépni a nyakából annak aranyláncát. A hölgy észrevette, hogy követi valaki, ezért előtte megfogta a nyakláncát, így a lánc ugyan elszakadt, de a férfinek nem sikerült megszereznie azt.

A férfit a rendőrök a térfigyelőkamera felvételei alapján beazonosították és 2017. augusztus 2-án otthona közelében elfogták.

Az ügyben a lopás kísérlete miatt indult nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága befejezte és a keletkezett ügyiratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészség részére.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tonfával ütött

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt fogtak el egy férfit a győri rendőrök.

 

Ellopta a pénzt a széffel együtt

A XIII. kerületi nyomozók befejezték annak a férfinak az ügyét, aki betört egy presszóba, ahonnan ellopta a széfet a benne lévő pénzzel együtt.

 

Újabb két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrádban. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.