Nyakláncot akart lopni

2017. 11. 29., sze - 08:49
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Vádemelési javaslattal zárták le a ferencvárosi nyomozók annak a férfinek az ügyét, aki egy IX. kerületi villamosmegálló közelében letépte egy nő nyakláncát.

J. József 23 éves budapesti lakos 2017. július 30-án 16 óra körül az Epreskert utcai villamosmegálló közelében felfigyelt egy idős nőre, akit követni kezdett és megpróbálta kitépni a nyakából annak aranyláncát. A hölgy észrevette, hogy követi valaki, ezért előtte megfogta a nyakláncát, így a lánc ugyan elszakadt, de a férfinek nem sikerült megszereznie azt.

A férfit a rendőrök a térfigyelőkamera felvételei alapján beazonosították és 2017. augusztus 2-án otthona közelében elfogták.

Az ügyben a lopás kísérlete miatt indult nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága befejezte és a keletkezett ügyiratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészség részére.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionokban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenkét migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Idős férfit rabolt ki

A kecskeméti rendőrök őrizetbe vettek egy helybélit, aki a gyanú szerint meg is akarta rúgni azt a 75 éves férfit, akitől erőszakkal vette el a táskáját.

 

Vámáru helyett illegális migráns

Embercsempészés miatt indult eljárás egy osztrák férfi ellen, aki egy török állampolgárt próbált meg illegálisan Magyarországra beutaztatni Röszkénél.

 

Pénztárcát lopott

A mosonmagyaróvári rendőrök rövid időn belül elfogták a férfit, aki kihallgatása során további bűncselekmény elkövetését is beismerte.