Nyírmadai betörés

2019. 04. 06., szo - 08:19
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást B. Imre 19 éves nyírmadai lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a férfi 2019. február 11-én este bement egy nyírmadai lakóházba, mivel tudomása volt arról, hogy az ott lakó férfi elutazott. Az ingatlanból egy televíziót és egy láncfűrészt tulajdonított el, majd a hátsó kert felől elhagyta a helyszínt. A sértett miután másnap hazatért és észrevette, hogy eltűntek a használati tárgyai, azonnal bejelentést tett a rendőrségre. A széleskörű adatgyűjtés eredményeként a rendőrök 24 órán belül azonosították és elfogták a feltételezett tettest, akit a rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgattak ki. A 19 éves férfi vallomásában elmondta, hogy a lopott tárgyakat egy nyírmadai lakatlan házban rejtette el, amit a nyomozók megtaláltak és lefoglaltak. A gyanúsított a büntetőeljárás ideje alatt szabadlábon védekezett.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Négy afgán határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.