Nyitás előtt ment a fagyizóba

2021. 12. 07., k - 06:30
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Betörte a fagyizó üvegét ahonnan elvitte a pénzkazettát, majd nem sokkal később egy ház ablakát törte be, hogy elbújjon a rendőrök elől.

Állampolgári bejelentés érkezett a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, miszerint 2021. december 6-án hajnalban Székesfehérváron, egy a Seregélyesi úton levő fagyizó ablakát törte be egy ismeretlen férfi, majd onnan sietve távozott a Halesz park irányába, kezében egy pénzkazettával. A kiérkező rendőrök, a helyszínen talált nyomokat követve eljutottak egy közelben levő családi házig, ahol üvegcsörömpölésre lettek figyelmesek.

Az egyenruhások a betörést követő fél órán belül, egy lakatlan ház udvarán elfogták és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították a 27 éves pusztaszabolcsi elkövetőt, akit a nyomozók dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki és vettek őrizetbe.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megoldották a problémát

Egy gádorosi férfi autója defektet kapott, de nem volt szerszáma, hogy lecserélje. A nagykátai rendőrök segítettek.

 

Egy órán belül kattant a bilincs

A feltételezett elkövetőket rövid időn belül elfogták a debreceni rendőrök. Felfegyverkezve, csoportosan elkövetett rablás gyanúja miatt indult eljárás velük szemben.

 

Vádemelési javaslat a bűnszervezet vezetője ellen

Az Egyesült Királyságban élő irányító személy és a magyarországi csoport tagjai az „unokázós-csalás” módszerével 2020. április 3-16. között összesen hat nyugdíjast tévesztettek meg. A szekszárdi rendőrök befejezték a nyomozást.

 

24 óra

A rendőrök azonosítottak, majd elfogtak egy 31 éves férfit, aki egy késsel többször megszúrta szerelmi riválisát Szegeden.