Ok nélkül ütött

2019. 03. 07., cs - 06:58
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A Bonyhádi Rendőrkapitányság folytatott büntetőeljárást egy 18 éves zombai fiú ellen, aki ismerősét bántalmazta az utcán.

A Bonyhádi Rendőrkapitányság indított büntetőeljárást garázdaság vétség és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 18 éves zombai fiúval szemben. A fiatal 2018. december 21-én ütötte meg egy ismerősét több alkalommal is mindenféle előzmény nélkül egy teveli buszmegállóban, azért mert a sértett egy buliból köszönés nélkül távozott.  A 19 éves – szintén zombai – fiú az ütésektől könnyű sérüléseket szenvedett.

A 18 éves elkövetőt a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte. Az ügy vizsgálati szakaszában a Bonyhádi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte. A rendőrök a keletkezett iratokat megküldték az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egészségügyi védőháló

A rendvédelmi szervek állományának hivatásos tagjai az átlagosnál nagyobb fizikai, pszichikai – esetlegesen biológiai, kémiai – kockázatnak lehetnek kitéve mindennapi munkájuk során.

 

Felgyorsult az ügymenet

2014 óta a 112-es hívásfogadó központok munkatársait kell tárcsázni baj esetén. Az elmúlt öt évben 25 milliónyian hívták fel ezt a számot, és sajnos nem csak akkor, ha segítséget akartak kérni.