Ok nélkül ütött

2019. 03. 07., cs - 06:58
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A Bonyhádi Rendőrkapitányság folytatott büntetőeljárást egy 18 éves zombai fiú ellen, aki ismerősét bántalmazta az utcán.

A Bonyhádi Rendőrkapitányság indított büntetőeljárást garázdaság vétség és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 18 éves zombai fiúval szemben. A fiatal 2018. december 21-én ütötte meg egy ismerősét több alkalommal is mindenféle előzmény nélkül egy teveli buszmegállóban, azért mert a sértett egy buliból köszönés nélkül távozott.  A 19 éves – szintén zombai – fiú az ütésektől könnyű sérüléseket szenvedett.

A 18 éves elkövetőt a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte. Az ügy vizsgálati szakaszában a Bonyhádi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte. A rendőrök a keletkezett iratokat megküldték az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Húsz határsértőt tartóztattak fel

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba húsz határsértő Csongrád megyében tegnap. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Aludtak, miközben tolvajok jártak a lakásban

A józsefvárosi nyomozók befejezték annak a három férfinak az ügyét, akik az éjszaka közepén besurrantak egy lakásba, majd onnan pénzt, mobiltelefont és egy slusszkulcsot loptak.