Online csaló rendőrkézen

2020. 05. 20., sze - 09:26
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Tapolcai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 32 éves bagi nő ellen folytatott.

Kétrendbeli csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt nyomozás egy 32 éves bagi lakos ellen. Az eljárás adatai alapján a nő 2019. augusztus közepén online felületen kínált eladásra két mobiltelefont és egy televíziót. A hirdetésre jelentkező sértettetektől kérte, hogy a készülékek vételárát – közel százezer forintot - előre utalják el az általa megadott bankszámlaszámra, azonban a vevők hiába vártak, a pénzükért cserébe nem kaptak semmit. A rendőrök a beszerzett információk alapján azonosították az elkövetőt, majd a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

A Tapolcai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt ügy: emberölésért felelhet

A hajdú-bihari nyomozók befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, amit egy nagykereki férfival szemben folytattak emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 

Határrendészeti összesítő Csongrád-Csanád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 33 határsértő Csongrád-Csanád megyében a tegnapi nap folyamán. A rendőrök 24 főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, 9 fő bejutását pedig megakadályozták.