Őrizetbe vették a nyírbátori rendőrök a bódító hatású anyagot árusító nőt

2020. 06. 05., p - 07:44
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A nyomozás adatai szerint az új pszichoaktív anyag értékesítésében a gyanúsított élettársa és a fia is közreműködött.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást Cs. M. 46 éves, B. Z. 51 éves és egy 14 éves nyírbátori lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a 46 éves nő 2019 szeptemberétől folyamatosan árult nyírbátori lakó- és tartózkodási helyén anyagi haszonszerzés érdekében új pszichoaktív anyagot. Az eljárás során beazonosított fogyasztói körtől lefoglalt növényi származék az igazságügyi szakértői vélemény szerint új pszichoaktív anyagnak minősül, ezért a nyomozók a nőt 2020. június 3-án a rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki. Lakásában a rendőrök papírokba csomagolva újabb bruttó 14,7 gramm növényi származékot találtak és foglaltak le. Mivel a nyomozás adatai szerint a bódító hatású szer értékesítésébe a nő élettársa és a fia is közreműködött, ezért őket az eljárás során szintén gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai a 46 éves nőt őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségnél.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Körözött Audi rendőrkézen

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök a spanyol hatóságok által körözött személyautót foglaltak le Csanádpalotánál.

 

Egy határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Kamionon bújt meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Tompán. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.