Őrizetben

2017. 01. 12., cs - 15:58
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Halott csecsemőt találtak Érden. A Pest megyei nyomozók egy 37 éves nőt vettek őrizetbe.

 

Emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 37 éves törökbálinti nő ellen.

A nyomozók állampolgári bejelentés alapján jelentek meg 2017. január 11-én az esti órákban egy érdi családi háznál, mivel az udvaron egy csecsemő holttestet találtak.

A rendőrök a helyszíni szemlét és a halottszemlét lefolytatták. Mivel a haláleset kapcsán felmerült az idegenkezűség gyanúja, az ügyben büntetőeljárás indult.

Az adatgyűjtés eredményeként a Pest megyei nyomozók 2017. január 12-én gyanúsítottként hallgattak ki egy 37 éves nőt, aki a jelenlegi adatok szerint több, mint egy évvel ezelőtt adott életet gyermekének. Az újszülöttet a szülés után azonnal megölte, majd a ház udvarán elrejtette.

A nőt kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették. A nyomozó hatóság előterjesztést tesz az előzetes letartóztatásának indítványozására. 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Visszafordítás!

Baleset miatt teljes szélességében lezárták az utat az 51-es főút Dunavarsány és Majosháza közötti szakaszán.

 

Kamion alvázán bújt meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Illegális migránst fogtak el Nagylakon

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök egy illegális migránst fogtak el Nagylak külterületén. A határsértő ellen idegenrendészeti eljárás indul.