Őrizetben

2018. 12. 12., sze - 15:32
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A Pest megyei nyomozók szexuális erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették a ceglédi kislány apját.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányságon 2018. október 7-én indult nyomozás ismeretlen tettes ellen egy ceglédi 4 éves kislány sérelmére elkövetett szexuális erőszak gyanúja miatt.

A Pest megyei nyomozók az üggyel összefüggésben 2018. december 12-én gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették a kislány 36 éves apját.

A nyomozók előterjesztést tesznek a gyanúsított letartóztatásának indítványozására.   


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hajnali garázdaság

A veszprémi rendőrök a helyszínen elfogták a bevásárlókocsival dobálózó 25 éves helyi lakost.

 

Falfirkák városszerte

A szekszárdi rendőrök három személyt gyanúsítanak azzal, hogy a város különböző pontjain legalább 51 graffitit készítettek.

 

Lóháton is vigyáznak a biztonságra

A Balatonkenesei Rendőrőrs lovas körzeti megbízottja és egy gyulafirátóti lovas polgárőr együtt teljesített szolgálatot Balatonfüreden.

 

Buszsofőrt ütött meg

Az erzsébetvárosi járőrök hét perc alatt, a helyszínen elfogták azt az ukrán férfit, aki bántalmazott egy buszvezetőt, mert nem engedte felszállni a járatra.

 

Az ülések alá bújt

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.