Őrizetben

2018. 12. 12., sze - 15:32
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A Pest megyei nyomozók szexuális erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették a ceglédi kislány apját.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányságon 2018. október 7-én indult nyomozás ismeretlen tettes ellen egy ceglédi 4 éves kislány sérelmére elkövetett szexuális erőszak gyanúja miatt.

A Pest megyei nyomozók az üggyel összefüggésben 2018. december 12-én gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették a kislány 36 éves apját.

A nyomozók előterjesztést tesznek a gyanúsított letartóztatásának indítványozására.   


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy órán belül elfogták

A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki lőfegyverrel akart trafikot rabolni Pécsett.

 

Használaton kívüli benzinkútról loptak

A kisteleki nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a három baksi férfit, akik különböző műszaki cikkeket, gépkocsialkatrészeket, csaptelepeket és radiátorokat vittek el egy használaton kívüli pusztaszeri benzinkútról.

 

Őrizetben

A Pest megyei nyomozók egy 24 éves pándi férfi ellen indítottak eljárást emberölés és súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt.

 

Megszólalt a riasztó, lebukott a tolvaj

Velencén, egy építés alatt álló ingatlanból akart egy férfi eltulajdonítani kábeleket, szigetelőanyagokat, alkatrészeket, ám a riasztó berendezés megszólalt és a tulajdonos bejelentésére a járőrök a helyszín közelében elfogták a tettest.