Őrizetben

2019. 03. 26., k - 07:45
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A Pest megyei nyomozók egy 24 éves pándi férfi ellen indítottak eljárást emberölés és súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányságon indult eljárás emberölés bűntett és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 24 éves pándi férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2019. március 22-én este betört egy pándi házba, ahol egy szerszámnyéllel bántalmazta az ott lakó 88 éves férfit és 52 éves nőt. A bántalmazás után a férfi elhagyta a helyszínt. A sértett férfi 2019. március 23-án, kórházba szállítását követően életét vesztette, a nő pedig súlyos sérüléseket szenvedett a bántalmazás következtében.

Az esetről 2019. március 23-án délután érkezett bejelentés a rendőrségre, amelyet követően rövid időn belül a rendőrök Pándon elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. A 24 éves férfit előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

A további eljárást a gyanúsítottal szemben a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szakértők bevonásával folytatja.       

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pest MRFK – 2019

Az előző évben elvégzett, és az idei esztendőre kitűzött rendőri feladatokról tartott számvetést Pest megye rendőrfőkapitánya.