Őrizetben a bántalmazó

2021. 05. 17., h - 10:13
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök egy 36 éves helyi férfit gyanúsítanak azzal, hogy boxerrel bántalmazott egy másik férfit Pécsett.

Őrizetbe vették, majd kezdeményezték a letartóztatását a rendőrök annak a 32 éves helyi férfinek, aki a megalapozott gyanú szerint 2021. május 16-án 19 óra 45 perc körül Pécsett, a Szabadságharc utcában egy boxerrel több alkalommal arcon ütötte a vitapartnerét. Ezt észlelte egy, a gépkocsival éppen arra közlekedő 36 éves férfi, majd a járműből kiszállva a sértett védelmére kelt, miközben a 32 éves férfi társát ököllel megütötte. Az eset során a bántalmazott férfiak könnyebben megsérültek.

 

A rendőrök mindkét férfit előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki őket. A 32 éves férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság, míg a 36 éves férfi ellen garázdaság miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A helyszínen elfogták a szúrkálót

A gyanú szerint két férfi összeszólalkozott, majd a fiatalabbik több késszúrással megsebesítette vitapartnerét, aki ennek következtében életét vesztette.

 

Miniszteri elismerést kapott

Smajda Ilona Márta r. alezredes, a Szekszárdi Rendőrkapitányság kiemelt főelőadója hosszú évtizedeken keresztül végzett kiemelkedő munkáját köszönték meg.