Őrizetben a csányi támadók

2020. 07. 10., p - 11:54
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Garázdaság és testi sértés bűncselekmény gyanúja miatt indított eljárást a Hatvani Rendőrkapitányság.

Egy 27 éves férfi és 50 éves társa jelent meg 2020. július 8-án 20 óra 30 perc körül Csány egyik utcájában, ahol H. Lajos kapával provokált egy ott lakót és az ő rokonait, míg R. László fenyegette őket, majd egy gáz- és riasztófegyverrel két férfi irányába lövéseket adott le. Ezek közül egy eltalálta egyikük kézfejét, ezzel súlyos sérülést okozva. A hatvani rendőrök a bejelentést követően néhány órán belül a településen elfogták, majd őrizetbe vették a két helyi lakost.

Mindkét gyanúsítottal szemben felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett miatt indított eljárást a Hatvani Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, továbbá az idősebb támadót súlyos testi sértés és súlyos testi sértés bűncselekmény kísérlet gyanúja miatt is kihallgatták.

A rendőrök lefoglalták a gáz- és riasztófegyvert, valamint a riasztótöltényeket és gumilövedékeket is.

A nyomozó hatóság előterjesztést tett a gyanúsítottak letartóztatásának indítványozására.

foto

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Beigazolódott a gyanú

A XVII. kerületi rendőrök több száz gramm kábítószert találtak egy pár házában, illetve egy autószerelő műhelyben.

 

Határsértők Domaszék külterületén

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határsértők Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.