Őrizetben a csongrádi dohányboltból pénzt zsákmányoló férfi

2020. 09. 24., cs - 10:12
Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság

Őrizetbe vette a Csongrádi Rendőrkapitányság azt a helybeli férfit, aki a napokban pénzt és cigarettát vitt el az egyik városi dohányboltból.

A férfi 2020. szeptember 20-án délelőtt ment be az üzletbe. Az eladót a kasszában lévő pénz átadására szólította fel, és két karton cigarettát is követelt. Cselekménye során fegyvert vagy annak látszó tárgyat nem használt, sérülés nem történt. Az eladó - miután a férfi közölte vele, hogy „tudja hol lakik”- eleget tett a felszólításnak. Az elkövető végül távozott a helyszínről.
A csongrádi rendőrök a beszerzett információk alapján megállapították a feltételezett elkövető kilétét és ellene körözést adtak ki. A férfit a csongrádi nyomozók 2020. szeptember 23-án a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrző és Közterületi Támogató Osztályának munkatársaival közösen elfogták és előállították.
A nyomozók a gyanúsítottat őrizetbe vették, ellene zsarolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldik az illetékes ügyészségnek.
 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a román embercsempész és utasa

Egy román állampolgár ellen embercsempészés elkövetésének gyanúja miatt indul eljárás Csongrád-Csanád megyében. A férfi egy migránst szállított Domaszék közelében, az 55-ös számú főúton.

 

Tizenegy határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 11 határsértő Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.