Őrizetben a debreceni szatír

2019. 10. 18., p - 09:16
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A 28 éves férfi 10 rendbeli szeméremsértéssel gyanúsítható.

A rendőrségre 2019. szeptember 23-án 22 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy egy debreceni társasház liftjében egy férfi szeméremsértő módon viselkedett egy fiatal nővel. A rendőrök azonnal a helyszínre mentek és adatgyűjtést, valamint tanúkutatást végeztek.

A nyomozás eredményeként a rendőrök látókörébe került egy helyi lakos, akit 2019. október 17-én előállítottak a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A nyomozók fényt derítettek arra is, hogy a gyanúsított az elmúlt hónapokban több hasonló bűncselekményt is elkövetett, és az egyik alkalommal meg is ütötte áldozatát.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya tízrendbeli szeméremsértés vétség, valamint egyrendbeli könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csekkold le az úti okmányaidat!

Nem csak az úti okmány elvesztését vagy eltulajdonítását kell bejelenteni a hatóság számára, hanem az esetleges megtalálás tényét is.