Őrizetben a debreceni szatír

2019. 10. 18., p - 09:16
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A 28 éves férfi 10 rendbeli szeméremsértéssel gyanúsítható.

A rendőrségre 2019. szeptember 23-án 22 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy egy debreceni társasház liftjében egy férfi szeméremsértő módon viselkedett egy fiatal nővel. A rendőrök azonnal a helyszínre mentek és adatgyűjtést, valamint tanúkutatást végeztek.

A nyomozás eredményeként a rendőrök látókörébe került egy helyi lakos, akit 2019. október 17-én előállítottak a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A nyomozók fényt derítettek arra is, hogy a gyanúsított az elmúlt hónapokban több hasonló bűncselekményt is elkövetett, és az egyik alkalommal meg is ütötte áldozatát.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya tízrendbeli szeméremsértés vétség, valamint egyrendbeli könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kutyatámadás Hernádkércsen

Nagytestű kutya támadt rá Hernádkércsen egy idős nőre. A rendőrség eljárást indított az állat gazdájával szemben.

 

Tisztelgés a tiszteknek

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karának 102 hallgatója ünnepélyes keretek között, a Szent Korona másolata és a történelmi zászlók előtt tett tiszti esküt június 27-én délelőtt a budai Várban, a Kapisztrán téren.

 

Közúti veszélyeztetés szemtanúit keresik a bonyhádi rendőrök

Egy budapesti nő a 6-os számú főúton Pécsvárad és Bonyhád között 2020. május 17-én reggel hat óra körül – vélhetően drog hatása alatt – folyamatosan másokat veszélyeztetve közlekedett. Várjuk azok jelentkezését, akik a fenti időszakban közlekedésük során találkoztak a videófelvételen látható Audival!

 

Embercsempészés Röszkén

Embercsempészés és közokirat-hamisítás miatt indult eljárás egy magyar férfi ellen, aki egy koszovói állampolgárt próbált meg Magyarországra beutaztatni Röszkénél.