Őrizetben a dílerek

2018. 07. 20., p - 05:31
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Két kábítószer-kereskedőt és több fogyasztót is elfogtak a rendőrök Pécsett. Közel két kilogramm kábítószergyanús anyagot foglaltak le.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei 2018. július 18-án a késő esti órákban egy összehangolt akció keretében Pécsett, a Kertvárosban öt férfit fogtak el. Ruházatuk átvizsgálásakor négyüknél bruttó 8,4 és 11,1 gramm kábítószergyanús keltő anyagot találtak, azonban a kábítószer gyorsteszt mind az öt férfinál pozitív jelzést adott. Előállították őket, velük szemben kábítószer birtoklása miatt indított nyomozást a Pécsi Rendőrkapitányság.

Az elfogás-sorozat ezután is folytatódott, a Közterületi Támogató Alosztály az este során, szintén a pécsi Kertvárosban két férfit és egy nőt fogott el a lakásukon, akik a megalapozott gyanú szerint kábítószerrel kereskedtek. A rendőrök a két lakásban megtartott kutatás során összesen közel két kilogrammnyi pasztát, tablettát és zöld növényi származékot, valamint készpénzt és kábítószerrel szennyezett tárgyakat foglaltak le.

A két férfit és egyikőjük élettársát előállították, majd kihallgatták őket gyanúsítottként.

A 21 éves nő ellen kábítószer birtoklása, míg 42 éves élettársa és a másik lakásban elfogott 25 éves férfi ellen kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság. Az őrizetben lévő két kereskedővel szemben a rendőrség előterjesztést tesz letartóztatásuk indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam