Őrizetben a garázda

2019. 08. 07., sze - 07:44
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A kiskunhalasi nyomozók felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indítottak nyomozást.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság nyomozást indított egy 19 éves férfival szemben, aki a gyanú szerint 2019. augusztus 5-én 15 óra 45 perckor megjelent egy helyi ingatlannál, ahova a nyitott kapun bement. Egyik kezében egy csákány nyelet, a másikban egy kést tartva követelte édesanyjától – aki korábban elköltözött otthonról –, hogy menjen haza. Ezután a fiatal az udvaron tartózkodó 46 éves férfira – anyja új élettársára – támadt, és verekedni kezdett. A perpatvar az utcán folytatódott, ahol két férfi sietett a sértett segítségére. Miután a dulakodást abbahagyták, a tettes elhagyta a helyszínt.

A rendőrök rövid időn belül elfogták T. Eriket, akit kihallgatását követően felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vettek. A nyomozók előterjesztést tettek a férfi letartóztatásának indítványozására.

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Magánlaksértés és testi sértés

A nyomozók őrizetbe vették azt a három helybélit, akik a gyanú szerint berúgták az egyik kiskunhalasi ingatlan kapuját, majd az udvaron bántalmazták az ott lakó férfit.

 

Megütötte a strand biztonsági őrét

Garázdaság és könnyű testi sértés miatt indult büntetőeljárás egy 38 éves lepsényi lakos ellen, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.