Őrizetben a garázda

2019. 08. 07., sze - 07:44
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A kiskunhalasi nyomozók felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indítottak nyomozást.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság nyomozást indított egy 19 éves férfival szemben, aki a gyanú szerint 2019. augusztus 5-én 15 óra 45 perckor megjelent egy helyi ingatlannál, ahova a nyitott kapun bement. Egyik kezében egy csákány nyelet, a másikban egy kést tartva követelte édesanyjától – aki korábban elköltözött otthonról –, hogy menjen haza. Ezután a fiatal az udvaron tartózkodó 46 éves férfira – anyja új élettársára – támadt, és verekedni kezdett. A perpatvar az utcán folytatódott, ahol két férfi sietett a sértett segítségére. Miután a dulakodást abbahagyták, a tettes elhagyta a helyszínt.

A rendőrök rövid időn belül elfogták T. Eriket, akit kihallgatását követően felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vettek. A nyomozók előterjesztést tettek a férfi letartóztatásának indítványozására.

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrök adták a vérüket

A Budapesti Rendőr-főkapitányság hivatásos és rendvédelmi igazgatási alkalmazott állománya 58 és fél liter vért adott, amivel szükség esetén közel 400 ember élete is megmenthető.

 

Négy határsértő egy román autóban

Békés megyében állítottak le a rendőrök egy személyautót, amelyet egy román férfi vezetett. A járműben utazók nem tudták hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon. A rendőrök a sofőrt és utasait is előállították.