Őrizetben a gyöngyösoroszi rabló

2021. 02. 06., szo - 07:00
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök egy nap alatt elfogták, majd gyanúsítottként hallgatták ki a 25 éves férfit.

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság rablás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást egy gyöngyösoroszi lakos ellen, aki 2021. február 4-én 20 óra 30 perc körül Gyöngyösön, a Koháry úton odalépet egy gyalogoshoz és megfenyegette, hogy leszúrja, ha nem adja át a nála lévő készpénzét. A fenyegetés hatására a sértett átadta a pénzét, majd a gyanúsított elszaladt a helyszínről.

Adatgyűjtést követően a nyomozók azonosították a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható 25 éves férfit, akit a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival közösen február 5-én 13 óra körül otthonában elfogtak és őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgattak ki. Továbbá előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Most őket vitték

A nagykátai rendőrök elfogták azt a három tápiószecsői férfit, akik a gyanú szerint gépkocsikat loptak, házakba és üzletekbe törtek be. Mindent vittek, ami mozdítható, ami nem volt az, ahhoz trélert hívtak.

 

Baleset az M43-as autópályán

Személyi sérüléses közlekedési baleset miatt félpályás útlezárás van érvényben az M43-as autópálya Csanádpalota felé vezető oldalán, Szeged közelében.

 

Üres kézzel

A II. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható férfit.