Őrizetben a káli férfi

2019. 06. 10., h - 11:17
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Három kerékpárt és egy kutyát lopott el a gyanúsított Egerben.

Az egri rendőrök 2019. június 9-én kora délután az egri vasútállomáson elfogták és őrizetbe vették azt a káli lakost, akit több rendbeli lopással gyanúsítanak.

P. Dezső 2019. május 21-29. között három kerékpárt tulajdonított el Egerben, továbbá egy pórázon hagyott kutyát, míg annak gazdája az üzletben vásárolt. A gyanúsított az állatot eladta egy helyi nőnek, akitől a nyomozók lefoglalták, és még aznap visszaadták tulajdonosának.

A 30 éves férfi kihallgatásakor beismerte a terhére rótt bűncselekmények elkövetését, valamint az Egri Rendőrkapitányság előterjesztést tett letartóztatásának indítványozására.

foto

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ismét járható a 47-es főút

Befejeződött a helyszíni szemle és a műszaki mentés a 47-es számú főút hódmezővásárhelyi elkerülő szakaszán, ahol korábban anyagi káros baleset miatt volt teljes útlezárás.

 

Teljes útlezárás a 47-es főúton

Anyagi káros baleset miatt teljes az útlezárás a 47-es számú főút hódmezővásárhelyi elkerülő szakaszán. Az utazók a városon keresztül tudnak kerülni.

 

A külterületek biztonságáért

Nem kétséges: a nagyobb településekre nagyobb figyelem összpontosul, ami a biztonságot és a környezetvédelmet illeti.

 

Vetélkedő a börtönben

Elsőre talán bizarr jelenség, amint tömött sorokban, vidáman és izgalommal vonul 28 tizenéves és több tucat felnőtt a börtönbe.

 

Ne várj 72 órát!

Csak tavaly 21 483 eltűnés miatt indult körözés szerte az országban.

 

Kiállás a biztonság mellett

Középiskolásokkal közösen szervezett közlekedésbiztonsági flashmobsorozatot a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK).