Őrizetben a madám

2019. 06. 12., sze - 15:06
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

A szentlőrinci kerítőnő két társa segítségével 150 ezer forintért vett meg egy nőt, majd külföldre vitette prostituáltnak.

A lakásán fogták el a rendőrök 2019. június 11-én reggel azt a 48 éves szentlőrinci nőt, aki a gyanú szerint 2019 januárjában megvásárolt egy nőt annak érdekében, hogy külföldre szállíttassa, és ott szexuális munkát végezzen.

A sértettet egy 40 éves tótújfalusi férfi és társa – egy 33 éves drávasztárai nő – 2019 januárjában gépkocsival Szentlőrincre szállította, ahol őt 150 ezer forintért eladták egy 48 éves helyi nőnek azért, hogy később külföldre szállítsák, majd ott alkalmi légyottokat szervezzenek neki. A nyomozás során az is kiderült, hogy a madám februárban hasonló módon további két nőt is megvett, illetve ezen felül egy nőt külföldön szexuális munkavégzésre kényszerített.

A férfit és 33 éves társát még májusban fogták el a rendőrök, majd kihallgatták őket gyanúsítottként, mindketten szabadlábon védekezhetnek. A június 11-én elfogott 48 éves nőt szintén gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, majd őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását. A rendőrök a vagyonbiztosítás keretében lefoglaltak több autót, készpénzt, ékszereket, valamint három bankkártyát is.

Mindhárom gyanúsított ellen emberkereskedelem, a kerítőnő ellen pedig szexuális kényszerítés elkövetése miatt is nyomoz a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nyolc szír határsértő Mórahalomnál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba nyolc migráns Mórahalom közelében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Öt szír határsértő Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Kiszombor közelében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.