Őrizetben a rabló

2017. 09. 05., k - 11:59
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy 38 éves férfit fogtak el a budaörsi nyomozók.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán egy 38 éves budapesti férfi ellen.

Sz. Tamás a rendelkezésre álló adatok szerint 2017. szeptember 4-én 12 óra körül egy budaörsi áruház parkolójában feltörte a sértett gépkocsiját és abból készpénzt, valamint ruhaneműket lopott el. Az áruház biztonsági szolgálatának munkatársai a férfit kérdőre akarták vonni, de az lefújta őket paprika spay-vel, beült az autójába és a helyszínről elhajtott. Több járőrautó kezdte követni, majd a járőrök Budafok egyik utcájában elfogták.

A férfit a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették. A lakásán a nyomozók házkutatást tartottak, amelynek során fegyvereket vagy azok utánzatát és kábítószergyanús növényi származékot foglaltak le.

A nyomozó hatóság előterjesztést tett a férfi előzetes letartóztatásának indítványozására.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: Ne cselekedj hirtelen haragból!

Lerúgta dühében volt élettársa visszapillantó tükrét, ezért rongálás vétség miatt folytattak ellene eljárás. A férfi a rendőröknek bevallotta, hogy nagyon megbánta tettét.