Őrizetben a rabló

2019. 07. 12., p - 13:10
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A füzesabonyi rendőrök egy órán belül elfogták a mezőszemerei fiút.  

A Füzesabonyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást egy 17 éves mezőszemerei lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a fiatalkorú megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2019. július 11-én 11 óra 30 perc körül bement egy helyi családi házba és az ott lakó nőtől pénzt követelt, de mivel nem kapott dulakodni kezdtek, majd egy földön talált bottal bántalmazta a sértettet. Eközben a nő zsebéből kiesett a készpénze, melyet a fiatal felkapott és elszaladt.

A bejelentés követően a rendőrök egy órán belül a helyszín közelében elfogták a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható fiút, akit őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgattak ki. Továbbá a nyomozók előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megölte gyermekét

Belehalt sérüléseibe egy 3 éves kisgyermek, akit édesanyja kunszentmártoni otthonukban bántalmazott.

 

Csoportos garázdaság Balatonalmádiban

Négy ópályi és egy balatonalmádi férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás, közülük négyen súlyos testi sértés miatt is felelnek.

 

Márkás termékeket sikkasztott

A budaörsi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 19 éves nőt, aki a gyanú szerint korábbi munkahelyén sikkasztott.

 

Szabálytalan kivitelezés miatt szakadt le a mennyezet

Fém helyett műanyag beütődübelt használtak az álmennyezet rögzítésénél egy Békés megyei óvodában. A mennyezet leszakadt, emiatt büntetőeljárás indult. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.