Őrizetben a sárkeresztúri bántalmazás elkövetői

2021. 04. 05., h - 07:54
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy 36 éves férfit és három fiát.

Amint arról korábban beszámoltunk, életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárás egy 36 éves férfi és annak 15, 17 és 18 éves fiai ellen a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon.

A nyomozás adatai alapján az apa és gyermekei Sárkeresztúron 2021. április 3-án 19 óra és 20 óra között előzetes szóváltást követően gereblyenyéllel, lapáttal és bottal tettleg bántalmaztak egy 16 éves fiút, aki ennek következtében életveszélyes sérüléseket szenvedett. A rendőrök a kiterjedt adatgyűjtést követően rövid időn belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 36 éves férfit és három fiát, akiket előállításukat követően 2021. április 4-én kora délután – őrizetbe vételük mellett – gyanúsítottként hallgattak ki a nyomozók.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csak egy napig örülhetett

A rendőrök alig 24 órán belül azonosították és elfogták azt a baksi férfit, aki egy ismerőse házából vitt el arany ékszereket. Lopás miatt indult ellene eljárás.

 

Elkapták a tapolcai ámokfutót

Ámokfutó törte-zúzta a gépkocsikat Tapolcán és környékén. Volt, akit lesodort az útról, volt, akivel szándékosan ütközött.

 

Hogy ne legyen halálos a döntés

Április első napjai óta egy meglehetősen sokkoló, az érzelmeket erősen megmozgató film kering az interneten: Te döntesz… a kanyarban!