Őrizetben a sorozatbetörő

2020. 05. 22., p - 12:34
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A Tolnai Rendőrőrs munkatársai rövid idő alatt elfogták azt a 42 éves faddi férfit, aki hét nap alatt hat – a Fadd-Dombori üdülőtelepen levő – nyaralót tört fel az elmúlt héten.

Egy szekszárdi lakos tett feljelentést 2020. május 15-én ismeretlen tettes ellen, aki május 13-a és 15-e közötti időszakban, a Fadd-Domboriban levő nyaralójába és annak melléképületébe betört, és onnan horgászfelszereléseket és egyéb használati tárgyakat lopott el.

A feljelentést követően további személyek jelezték a rendőrségen, hogy a településen levő házukba ismeretlen betört, és onnan számos használati tárgyat, szerszámot és egyéb eszközöket lopott el.

A Tolnai Rendőrőrs munkatársai a helyszíni szemléket követően adatgyűjtésbe kezdtek, és néhány napon belül azonosították a betöréssorozat elkövetőjét, egy 42 éves faddi lakost, akit otthonában elfogtak, és előállítottak a rendőrségre, majd elszámoltattak. A nyomozók eddig négyrendbeli lopás vétség és kétrendbeli lopás bűntett elkövetésével gyanúsították meg a férfit.

A betörő otthonában és az általa elmondott területeken tartott kutatás során számos – a nyaralókból ellopott – tárgyat foglaltak le.  A férfi részben elismerte a bűncselekmények elkövetését, azonban tettére magyarázatot nem adott.  

kép

A tolnai rendőrök az elkövetőt őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőrök keresik a headset tolvajt

A miskolci rendőrök a lakosság segítségét kérik egy férfi azonosításához, aki az egyik telefonszaküzletből ellopott egy Huawei típusú fülhallgatót.

 

Rabolt, néhány perc alatt elfogták a rendőrök

Orosházán, egy üzletből akart elvinni kozmetikai termékeket, hajvágógépet egy férfi. A biztonsági őr megpróbálta feltartóztatni őt, dulakodtak, ennek ellenére sikerült elmenekülnie a helyszínről. A rendőrök néhány perc alatt elfogták és őrizetbe vették a rablással gyanúsítható férfit.