Őrizetben a szekszárdi betörők

2017. 12. 07., cs - 14:23
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A két férfi több százezer forintot lopott egy telephelyről, valamint egy ott parkoló autóból.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság 2017. május 12-én eljárást indított lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt, mivel bejelentés érkezett arról, hogy aznap éjszaka ismeretlen tettes a megyeszékhelyen betört egy telephelyre, valamint feltörte az ingatlan előtt parkoló autót.

Az elkövető a járműből mintegy 300 000 forint készpénzt és navigációs készüléket, a telephelyen álló épület széfjéből pedig szintén hasonló összegű készpénzt vitt magával.

A rendőrök a nyomozás eredményeként 2017. december 6-án azonosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki a feltételezett elkövetőket, egy 40 éves szekszárdi, és egy 66 éves szintén helyi férfit.

Mindkettejüket őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Az ügyben a további eljárást a Szekszárdi Rendőrkapitányság Nyomozó Alosztálya folytatja le.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hóban hagyott nyomok

Gyorsan a nyomára akadtak a rendőrök annak a férfinak, aki szalámikat lopott egy mezőrúti házból.

 

Lezárt ügyek: Nyári falopás

A rendőrök befejezték a nyomozást azzal a miskolci férfival és élettársával szemben, akik 14 köbméter fát tulajdonítottak el az erdőből.

 

Homályos sötétség

Az esti órákban világítás nélkül autózott Miskolcon egy férfi, a rendőri ellenőrzés során kiderült, hogy ivott a vezetés megkezdése előtt, a jogosítványát pedig korábban bevonták. Az ittas járművezetők magas kockázati tényezőt jelentenek a biztonságos közlekedés számára!

 

Pihenőparkban rongáltak

Egy hódmezővásárhelyi pihenőparkban található építményeket rongált meg egy 21 éves férfi és hat fiatalkorú társa. A körzeti megbízottak a feltételezett elkövetőket elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki őket.

 

Múzeumi Mozi

A Rendőrmúzeum (1087 Budapest, Mosonyi utca 5.) 2018. január 24-én 15 órai kezdettel tisztelettel várja az érdeklődőket a „Múzeumi Mozi” című programsorozat következő filmvetítésére.