Őrizetben az apci garázda rabló

2021. 10. 18., h - 12:15
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A körzeti megbízottak fél órán belül elfogták a 19 éves gyanúsítottat.

A Hatvani Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás kísérlet és garázdaság bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást egy apci lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a 19 éves férfi 2021. október 16-án 15 óra 30 perc körül a település egyik utcájában bement egy családi ház udvarába és az ott lakótól előszőr gyógyszert, majd aztán pénzt követelt. A sértett nem adott neki semmit, ezért a férfi bántalmazta és tovább követelőzött, melyet csak a szomszéd megjelenésekor hagyott abba. A fiatal távozása közben még két ház ablakát, illetve egy ott parkoló autó szélvédőjét is betörte az utcában.

Az adatgyűjtést követően a körzeti megbízottak fél órán belül a helyszín közelében elfogták a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható férfit, akit őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgattak ki. Továbbá előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Most őket vitték

A nagykátai rendőrök elfogták azt a három tápiószecsői férfit, akik a gyanú szerint gépkocsikat loptak, házakba és üzletekbe törtek be. Mindent vittek, ami mozdítható, ami nem volt az, ahhoz trélert hívtak.

 

Baleset az M43-as autópályán

Személyi sérüléses közlekedési baleset miatt félpályás útlezárás van érvényben az M43-as autópálya Csanádpalota felé vezető oldalán, Szeged közelében.

 

Üres kézzel

A II. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható férfit.