Őrizetben az emberölés kísérletének gyanúsítottja

2018. 11. 12., h - 04:56
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök rövid időn belül elfogták azt a férfit és társait, akik Ózdon előzetes szóváltást követően bántalmaztak egy helyi lakost.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy 29 éves ózdi férfival szemben.

A gyanúsított és társai 2018. november 10-én 2 óra 30 perckor Ózdon – előzetes szóváltást követően - összeverekedtek egy helyi férfivel az utcán. A sértettet L. Richárd egy éles tárggyal többször fejen ütötte, melynek következtében a bántalmazott férfinak nyolc napon túl gyógyuló sérülése keletkezett. A bejelentést követően a rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható négy férfit.

L. Richárdot emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt, míg három társát csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a nyomozók.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság L. Richárdot őrizetbe vette, és előterjesztéssel élt letartóztatásának indítványozására is az ügyészségen.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Alig egy másodpercen múlott

Ismét egy simontornyai vasúti átjáróban levő térfigyelő kamera rögzítette azt a jogsértést, mely kis híján tragédiával végződött.

 

26 telefont lopott másfél hét alatt – elfogták a rendőrök

Az V. kerületi rendőrök a feltételezett elkövető bőröndjében nagy mennyiségű pénzt, okmányokat, és mobiltelefonokat találtak; azokat a gyanú szerint korábban a marokkói származású férfi lopta el belvárosi szórakozóhelyek vendégeitől.