Őrizetből a bíróságra

2019. 09. 12., cs - 10:40
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy alvó nőt fosztott ki a zselickisfaludi férfi.

Az ügy adatai szerint 2019. szeptember 10-én a reggeli órákban egy nő bejelentést tett arról, hogy az éjszaka folyamán megismerkedett egy férfival, akivel egy kaposvári parkban leültek beszélgetni. A sértett elaludt és ezt kihasználva partnere ellopta mobiltelefonját, ékszereit és a pénztárcáját, a benne lévő készpénzzel és iratokkal együtt.

A kaposvári nyomozók a beszerzett információk és kamerafelvételek alapján pár órán belül elfogták a 22 éves férfit, akit - őrizetbe vétele mellett - kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki. A rendőrök az eltulajdonított értékeket lefoglalták és visszaadták a sértett részére.

A Kaposvári Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal az illetékes ügyészségnek megküldte. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szívtájékon szúrta

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói vádemelést javasolnak azzal a 48 éves nővel szemben, aki a gyanú szerint életveszélyes sérülést okozott élettársának.