Őrizetből a bíróságra

2019. 09. 12., cs - 10:40
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy alvó nőt fosztott ki a zselickisfaludi férfi.

Az ügy adatai szerint 2019. szeptember 10-én a reggeli órákban egy nő bejelentést tett arról, hogy az éjszaka folyamán megismerkedett egy férfival, akivel egy kaposvári parkban leültek beszélgetni. A sértett elaludt és ezt kihasználva partnere ellopta mobiltelefonját, ékszereit és a pénztárcáját, a benne lévő készpénzzel és iratokkal együtt.

A kaposvári nyomozók a beszerzett információk és kamerafelvételek alapján pár órán belül elfogták a 22 éves férfit, akit - őrizetbe vétele mellett - kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki. A rendőrök az eltulajdonított értékeket lefoglalták és visszaadták a sértett részére.

A Kaposvári Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal az illetékes ügyészségnek megküldte. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopott, a rendőrség büntetőeljárást indított ellene

Szállásadója széfét feszítette fel egy férfi Gyulán. Több mint egymillió forintot és egy aranygyűrűt vett ki belőle. A nyomozók megtalálták az ékszert, illetve a pénz egy részét és visszaadták a tulajdonosnak.