Őrjöngve támadt élettársára

2020. 01. 22., sze - 11:36
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Bűnügyi őrizetben a marcali bántalmazó.

Az eljárás adatai alapján B. Sándor 2020. január 21-én 15 óra 10 perckor előzetes szóváltást követően ököllel megütötte élettársát, majd amikor a nő földre esett, többször oldalba rúgta. A mentőszolgálat munkatársai az asszonyt kórházba vitték, aki 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett. A rendőrök a nyomozás során megállapították, hogy a 32 éves helyi lakos korábban már többször bántalmazta a sértettet. A nyomozók a férfit a Marcali Rendőrkapitányságon kapcsolati erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, bűnügyi őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kilenc illegális migráns

A Bács-Kiskun megyében feltartóztatott külföldiek jogellenesen jutottak be az ország területére.

 

Háromszor elfogott díler

Kábítószerrel kereskedett, betört, a letartóztatása előtt levágta a lábáról a nyomkövetőt, utána pedig megszökött a XIX. kerületi zsaruk elől. F. Mihály Sándor nem jutott messzire, immár letartóztatták, a bajkeverésnek részéről egy időre vége.

 

Nem messze a Balatontól

A somogyi dombvidéken a nagyjából 4500 lelkes város a 24 települést felölelő járás és egyben a vonzáskörzet központja. A környék rendjére a Tabi Rendőrőrs ügyel. Tabbal együtt 13 ezer főnyi lakosság napi közbiztonságáról kell gondoskodniuk, rájuk hárul ügyes-bajos dolgaik, hatóságot érintő problémáik rendezése.

 

Az év rendőrei

Idén is elismerték az év rend­őrei munkáját, és kihirdették, kik kapnak Bátorságért érdemjelet. Az elismerések többségét később vehetik át személyesen Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, belügyminisztertől a díjazott zsaruk.