Orrát törte, mert kiabált

2019. 06. 02., v - 09:03
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A Tamási Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet súlyos testi sértés bűntett elkövetése miatt indítottak egy 27 éves helyi férfi ellen.

Két helyi férfi együtt szórakozott 2019. március 17-én egy Tamásiban levő kocsmában. Egyikük erősen ittas állapotba került, hangoskodott, ezért a későbbi gyanúsított és egy barátja hazakísérte. A 34 éves sértett hazafelé is folyamatosan kiabált az utcán, és szóváltásba keveredett 27 éves ismerősével, aki több alkalommal meglökte őt, amitől a földre esett. A férfi ekkor még egy alkalommal meg is rúgta a földön fekvő arcát, aki súlyos sérüléseket szenvedett.

A 27 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Az elkövető tettét elismerte, melyet azzal magyarázott, hogy ittas volt, amikor barátját ellökte és megrúgta.

A Tamási Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztályán a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, a keletkezett iratokat megküldték az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Mindenét elvették

A rendőrök őrizetbe vették, majd kezdeményezték a letartóztatását annak a három siklósi lakosnak, akik egy 80 éves nőt akaratában, mozgásában korlátoztak, és felélték a vagyonát.