Orvvadászat miatt indítottak a rendőrök büntetőeljárást egy jáki férfival szemben

2020. 05. 19., k - 11:58
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

A szombathelyi rendőrök a kutatás során különböző trófeákat is lefoglaltak a férfitől.

A rendőrök 2020. május 18-án elfogták, és a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították azt a jáki férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy az idén áprilisban Ják térségében található erdős területen elejtett egy vaddisznót, és azt eltulajdonította. A rendőrök a férfi lakcímén kutatást tartottak, amelynek során több, bűncselekményből származó bűnjelet, valamint ezidáig ismeretlen eredetű trófeákat foglaltak le.

A nyomozók a férfit gyanúsítottként kihallgatták, vele szemben a Szombathelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya orvvadászat bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Szeged külterületén

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 5 migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határsértők Ásotthalomnál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 21 migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Baleset az M7-es autópályán

Pázmánd térségében, a Balaton felé vezető oldalon két gépjármű ütközött össze, ezért lassú haladásra és torlódásra számítsanak a gépkocsivezetők!