Összefestette az Erzsébet hidat – elfogták

2020. 04. 10., p - 12:17
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A budapesti rendőrök befejezték az ügyet.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy olasz férfi 2020. január 2-án 16 óra 30 perc körül Budapest I. kerületében, a Döbrentei téren az Erzsébet híd pillérjét egy festékszóróval megrongálta. A rendőrök a 24 éves olasz férfit aznap rongálás vétsége megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte, és elmondta, hogy „szokásból” festette össze a hidat, ugyanis amelyik országban járt eddig mindenhol összefestett valamit.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság I. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói rongálás vétség miatt folytatott nyomozás során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratot átadták az illetékes ügyészség részére


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Éjszakai migrációs nyomás Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 59 határsértő Csongrád megyében éjszaka. A rendőrök 23 főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, 36 fő bejutását pedig megakadályozták.

 

Bilincsben a kerékpártolvaj

A pilisvörösvári rendőrök elfogták azt a 47 éves budapesti férfit, aki az elmúlt időszakban három bringát is elkötött Solymáron.