Összevesztek az utason

2017. 09. 15., p - 20:37
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Késelés lett a taxisok közötti vita vége Budapesten.

 

Súlyos sérüléseket szenvedett az a taxisofőr, aki konkurenciájával szólalkozott össze Budapesten a VIII. kerületben, a Keleti Pályaudvar parkolójában 2017. szeptember 15-én. A vita 17 óra körül kezdődött, melyben Cs. István 49 éves budapesti lakos megütötte K. Saber 58 éves budapesti lakost, aki emiatt késsel támadt a verekedőre, melynek során megvágta, majd megszúrta őt.

 

A két percen belül kiérkező járőrök a két férfit a helyszínen elfogták, és a sérülések ellátására mentőt hívtak. Az elsődleges orvosi vélemény szerint CS. István súlyosan, K. Saber könnyebben sérült. A mentők mindkét sérültet kórházba szállították. 

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett miatt indított büntetőeljárást. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

130-cal a belvárosban

Jelentősen túllépte a sebességhatárt egy autós, akiről Békéscsaba belvárosában készített felvételt egy traffipax. A közlekedési balesetek egyik legfőbb oka a gyorshajtás. Aki a megengedettnél gyorsabban hajt, vagy nem az útviszonyokhoz, látási viszonyokhoz igazítja a haladási sebességét, kockázatot vállal.

 

Kamionban bújtak meg az afgán határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat illegális migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Köveket dobált

A berettyóújfalui rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.