Öt és fél éven keresztül bujkált a hatóságok elől

2017. 08. 30., sze - 09:42
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A budapesti rendőrök elfogták azt a tiszafüredi férfit, aki ellen öt elfogatóparancs volt érvényben erőszakos és kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények miatt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztálya a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztályával együttműködve 2017. augusztus 29-én 10 óra 22 perckor Budapesten, a IX. kerület Mester utcában elfogta a 38 éves tiszafüredi V. Jánost, aki ellen 2012. február 29-e óta öt elfogatóparancsot adtak ki, többek között erőszakos és kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények miatt.

Az öt és fél éve bujkáló férfi az elfogásakor megpróbálta kijátszani a nyomozókat, ugyanis testvére személyes adatait adta meg. A rendőrök azonban V. János karjain lévő tetoválások alapján kétséget kizáróan megállapították, hogy ellene adták ki az elfogatóparancsokat.

A férfit ezt követően a BRFK XIV. kerületi Rendőrkapitányságára előállították, majd átszállították a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézetbe, ahol megkezdte jogerős büntetésének letöltését.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők egy kamionban Röszkén

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.