Öt éve körözték a mándoki nőt

2019. 09. 05., cs - 15:21
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Nemzeti és európai elfogatóparancs volt érvényben ellene.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságának nyomozói a Záhonyi Rendőrkapitányság munkatársaival közösen 2019. szeptember 4-én Budapesten elfogtak egy 25 éves mándoki nőt. L.C ellen öt évvel ezelőtt a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja nemzeti és európai elfogatóparancsot adott ki rablás bűntett és életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetése miatt. A rendőrök a nőt a további eljárás lefolytatása céljából a Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitányságára állították elő.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Újabb három határsértő Szegednél

Ismét jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Fürdőzés veszélyei a Tiszánál

A nyári idény elmaradhatatlan velejárója a szabad strandok látogatása, azonban ez a felüdülési lehetőség számos veszélyt rejthet magában.

 

Három határsértő Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.