Otthon árulta a drogot

2019. 09. 23., h - 12:07
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A III. kerületi rendőrök akkor fogták el, amikor éppen csomagolta a kábítószert.

Kábítószer-kereskedelem miatt került a rendőrök látókörébe egy 28 éves budapesti férfi.

Amikor S. Sebastiant 2019. szeptember 20-án 8 óra 50 perckor elfogták VIII. kerületi lakásán a kutatás során 4 kilogramm marihuánát, 12 darab LSD-vel átitatott papírt, közel 1 kilogramm kábítószergyanús fehér port, 36 tablettát, közel 1,5 millió forintot, több mint 200 eurót és kábítószer csomagolásához használatos eszközöket foglaltak le.

A BRFK III. kerületi Rendőrkapitánysága S. Sebastian ellen kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. A rendőrök őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Letartóztatásban az embercsempész

A bíróság elrendelte a letartóztatását annak a szerb embercsempésznek, akit a rendőrök az M1-es autópályán Komárom-Esztergom megyében fogtak el.

 

Fokozott ellenőrzés

Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el Budapesten és az ország több megyéjében.

 

Bosszúból rátámadt - vádjavaslat

Barátnője szakítani akart, ezért felpofozta és ellökte őt az a 36 éves férfi, akinek ügyében a dabasi rendőrök befejezték a nyomozást.

 

Szír migráns Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A járőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Segítettek a balatoni vízirendőrök

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai 2020. május 30-án négy esetben összesen 11 személynek segítettek partra jutni.