Óvatlan pillanat

2021. 12. 01., sze - 07:57
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Elfogták a nyíregyházi nyomozók a férfit, aki a gyanú szerint ellopott egy táskát, miközben tulajdonosa bevásárlókocsiból pakolt az autójába.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányságon egy helybeli hölgy tett feljelentés ismeretlen tettes ellen aki, 2021. november 16-án az egyik élelmiszer-áruház parkolójában a bevásárlókocsiból eltulajdonította a táskáját, miközben ő a megvásárolt termékeket pakolta az autójába. A rendőrök haladéktalanul megkezdték az adatgyűjtést az elkövető azonosítása, és mielőbbi elfogása érdekében. A hölgy egy becsületes megtaláló jóvoltából két nappal a bűncselekmény elkövetése után visszakapta eltulajdonított táskáját, és az abban tárolt személyes iratait, mobiltelefonját, bankkártyáját. A tolvaj mind ezektől megszabadult, de a több tízezer forint összegű készpénzt, ami szintén a táskában volt, magával vitte.

A nyomozók a beszerzett adatok alapján megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit 2021. november 29-én nyíregyházi otthonából állítottak elő a rendőrkapitányságra. A 30 éves férfit lopás bűntett elkövetésének meglapozott gyanújával kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. 

Az év végi ünnepek közeledtével különösen kérjük Önöket, hogy a vásárlások alkalmával vigyázzanak értékeikre, legyenek körültekintők, hogy hasonló bosszúság ne árnyékolja be a készülődést.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rongálás miatt keressük

A kiskunhalasi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy bűncselekmény feltételezett elkövetőjének megtalálása érdekében.

 

Baleset az M1-es autópályán

A főváros felé vezető oldalon, Mány térségében a rendőrök teljes szélességében lezárták az autópályát.