Pakoló autókból akartak lopni

2019. 12. 08., v - 14:03
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A debreceni rendőrök még a helyszínen elfogták a fiatalkorú fiút és gyermekkorú társát.

A rendőrségre arról érkezett bejelentés 2019. december 7-én 23 óra körül, hogy két fiatal fiú parkoló autókat próbál kinyitni Debrecenben, a Csapó utcán. A járőrök azonnal a helyszínre mentek, és tetten érték a fiatalokat, akik épp egy gépkocsiban kutattak. Az egyenruhások előállították a 14 éves fiút és gyermekkorú társát a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók kihallgatták őket. A fiatalkorú esetében gyanú merült fel arra vonatkozólag, hogy több hasonló bűncselekmény elkövetésével is kapcsolatba hozható, ezért őt a rendőrök bűnügyi őrizetbe vették. A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a fiatalkorúval szemben.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Magára hagyott egy sérültet, a rendőrök megtalálták

Személygépkocsi sodort el egy gyalogost Mezőkovácsháza közelében. Az autó vezetője nem állt meg, elhajtott. A rendőrök egy összetört tükörhátlap alapján azonosították a járművet és annak vezetőjét. Az ügy vizsgálata befejeződött.