Pakoló autókból akartak lopni

2019. 12. 08., v - 14:03
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A debreceni rendőrök még a helyszínen elfogták a fiatalkorú fiút és gyermekkorú társát.

A rendőrségre arról érkezett bejelentés 2019. december 7-én 23 óra körül, hogy két fiatal fiú parkoló autókat próbál kinyitni Debrecenben, a Csapó utcán. A járőrök azonnal a helyszínre mentek, és tetten érték a fiatalokat, akik épp egy gépkocsiban kutattak. Az egyenruhások előállították a 14 éves fiút és gyermekkorú társát a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók kihallgatták őket. A fiatalkorú esetében gyanú merült fel arra vonatkozólag, hogy több hasonló bűncselekmény elkövetésével is kapcsolatba hozható, ezért őt a rendőrök bűnügyi őrizetbe vették. A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a fiatalkorúval szemben.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Díjkitűzés visszavonása

Az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 29022/71/2016. bűnügyi számú ügyben tett díjkitűzést.

 

Kis segítség drága vége

A rendőrök elfogták azt a férfit, aki alkalmi munkát végzett egy 87 éves idős úrnál Sátoraljaújhelyen, majd másnap visszament és a sértett figyelmét elterelve ellopta spórolt pénzét.

 

Életmentés összefogással

Időben érkezett a segítség egy kútba zuhant edelényi férfihoz, akit az utolsó pillanatban mentettek meg a rendőrök, és a katasztrófavédelem munkatársai.