Páncélszekrényt loptak

2018. 07. 16., h - 11:10
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A budaörsi rendőrök egy tavasszal történt betörés feltételezett elkövetőit fogták el a napokban.

A Budaörsi Rendőrkapitányságon indult eljárás lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 34 éves tolcsvai és egy 45 éves budapesti férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint a férfiak 2018. március 28-ára virradó éjjel betörtek egy budaörsi cég irodájába, majd onnan egy páncélszekrényt loptak el. Cselekményükkel több millió forint kárt okoztak a gyanú szerint.

"

A budaörsi nyomozók adatgyűjtést követően azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőit. Egyiküket, egy 34 éves tolcsvai férfit 2018. július 12-én Taktaszadán fogták el, míg társát a rendőrök felkérése alapján a Terrorelhárítási Központ munkatársai fogták el ugyancsak négy nappal ezelőtt, Budapesten.

A rendőrök mindkét férfit lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, ügyükben a további eljárást a Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja.

 

  

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Török embercsempész Röszkén

Embercsempészés miatt indult eljárás egy török állampolgárságú nő ellen, aki egy honfitársát próbálta meg illegálisan Magyarországra beutaztatni Röszkénél.

 

Szembeszálltak a lángokkal

Két győrújbaráti körzeti megbízott akadályozta meg a tűz továbbterjedését a tűzoltók megérkezéséig.

 

Autókat tört fel, elfogták

A veszprémi rendőrök negyedórán belül elfogták azt az ózdi férfit, aki két parkoló gépkocsiból is lopni akart.

 

Mellkason szúrta

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói őrizetbe vették a lajosmizsei gyanúsítottat.

 

Balra kanyarodásból balesetek

Két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset ügyének vizsgálatát fejezte be a rendőrség Békés megyében. A balesetekben hárman sérültek meg, két járművezető súlyosan, egy utas pedig könnyeben.