Páncélszekrényt loptak

2018. 07. 16., h - 11:10
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A budaörsi rendőrök egy tavasszal történt betörés feltételezett elkövetőit fogták el a napokban.

A Budaörsi Rendőrkapitányságon indult eljárás lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 34 éves tolcsvai és egy 45 éves budapesti férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint a férfiak 2018. március 28-ára virradó éjjel betörtek egy budaörsi cég irodájába, majd onnan egy páncélszekrényt loptak el. Cselekményükkel több millió forint kárt okoztak a gyanú szerint.

"

A budaörsi nyomozók adatgyűjtést követően azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőit. Egyiküket, egy 34 éves tolcsvai férfit 2018. július 12-én Taktaszadán fogták el, míg társát a rendőrök felkérése alapján a Terrorelhárítási Központ munkatársai fogták el ugyancsak négy nappal ezelőtt, Budapesten.

A rendőrök mindkét férfit lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, ügyükben a további eljárást a Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja.

 

  

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a biciklitolvaj

Egy napon belül elfogták a rendőrök azt a baksi férfit, aki egy kerékpárt lopott el Szegeden. Kihallgatásán további kilenc kétkerekű eltulajdonítását ismerte be. Lopás miatt kell felelnie.

 

Ismerősét akarta kirabolni

Bántalmazta a sértettet és a pénzét is el akarta venni az a tatabányai férfi, aki ellen befejezték a vizsgálatot.

 

Illegális migráns Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.