Parkolási vita Józsefvárosban, a Német utcában

2019. 05. 30., cs - 19:50
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A rendőrök három férfit állítottak elő felfegyverkezve csoportosan elkövetett garázdaság kísérlete miatt.

A rendőrségre 2019. május 30-án 16 óra 54 perckor érkezett bejelentés, miszerint a VIII. kerületben, a Német utcában többen összeverekedtek.

A bejelentéstől számított nyolc percen belül kiérkező rendőrök a helyszínen három férfit elfogtak, akik a jelenlegi adatok szerint egy negyedik férfival és annak barátnőjével egy szabad parkolóhely miatt keveredtek vitába. A négy férfi között szóváltás alakult ki, majd a háromfős társaságból egyikük egy kést vett elő. A kést rántó férfi ezt követően támadó mozdulatot nem tett, és személyi sérülés sem történt. A parkolni szándékozó férfi barátnőjével ezt követően autóval elhagyta a helyszínt, miközben a háromfős társaság utánuk futott, és egyikük egy machetevel tovább fenyegetőzött.  

A rendőrök a három férfit előállították a BRFK VIII. kerületi Rendőrkapitányságra, ellenük felfegyverkezve csoportosan elkövetett garázdaság bűntett kísérlete miatt indult eljárás.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A piros hiába tilos?!

A miskolci rendőröknek három órán belül nyolc olyan esetben kellett intézkedniük, amikor a járművezetők a jelzőlámpa tilos jelzése ellenére is továbbhaladtak.

 

Négy őzike is elhullott a balesetekben

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai az elmúlt 24 órában négy esetben intézkedtek az illetékességi területükön történt vadelütések kapcsán.

 

Baleset szemtanúit keressük

A kiskunfélegyházi rendőrök a lakosság segítségét kérik a baleset körülményeinek tisztázása érdekében.