Parkoló autót tört fel

2019. 11. 15., p - 07:46
Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság

Lopás miatt indult büntetőeljárás az ellen a 32 éves férfi ellen, aki egy parkoló autóból vitt el egy kézitáskát Sándorfalván.

A megalapozott gyanú szerint az elkövető 2019. október 21-én kora este egy, a belvárosban parkoló személyautó egyik ablakát betörte. Ezt követően kivette az ülésen hagyott női táskát, a benne lévő készpénzzel, napszemüveggel, kozmetikai táskával és iratokkal együtt.

A nyomozók az adatgyűjtés során a városban működő térfigyelő kamerák felvételei alapján megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát. A férfit a Szegedi Rendőrkapitányságra előállították, ellene dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. Kihallgatása során a gyanúsított részletes beismerő vallomást tett.

A gépjárműből lopások és feltörések megelőzése a tulajdonosok érdeke is. Ezért a rendőrség felhívja a figyelmet, hogy

- mielőtt elhagyják a járművet, győződjenek meg arról, hogy az autót (ajtót, ablakot, napfénytetőt) bezárták!

- ügyeljenek rá, hogy a jármű utasterében (látható helyen) ne maradjon semmilyen csomag, vagy használati tárgy!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Autó gázolt el egy gyalogost Téglásnál

Az úttesten sétált az a 74 éves nő, akit egy személyautó elsodort az éjszaka a 4-es számú főúton. A gyalogos a kórházba szállítását követően életét vesztette.

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Három nap alatt 81 gyorshajtó

A kapuvári rendőrök többek között a 8611-es számú úton – a korábbi halálos baleset helyszínén – és a 8529-es számú úton tartottak sebesség-ellenőrzést.

 

Megszakították a sorozatot

Több vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható az a férfi, akit őrizetbe vettek a püspökladányi nyomozók.

 

Szemtanúk jelentkezését várjuk!

A győri rendőrök a lakoság segítségét kérik egy Győr-Gyárváros városrészben történt közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény kapcsán indult nyomozásban.