Parkoló járművekből akart lopni, de tetten érte a tulajdonos

2021. 05. 22., szo - 11:14
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A hevesi rendőrök lopás miatt állítottak elő egy férfit, majd több bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt hallgatták ki.

A rendőrségre 2021. május 21-én 5 órakor érkezett bejelentés, miszerint egy férfit tetten értek Hevesen az egyik utcában, amikor két parkoló járműből rádiót és egyéb használati tárgyakat próbált meg ellopni.

Az intézkedéskor kiderült, hogy a tarnaörsi lakos az éjszaka egy kerékpárt is ellopott, valamint 2020. szeptember 5. és 2021. május 21. között, több vagyon elleni bűncselekményt is elkövetett, ezért őt a rendőrök előállították a Hevesi Rendőrkapitányságra, ahol lopás, valamint magánlaksértés bűncselekmény miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A 24 éves férfi az elmúlt hónapokban több tarnaörsi, valamint hevesi családi házba is bement, majd onnan készpénzt, ékszert és egyéb használati tárgyakat lopott el.

A nyomozók a férfit őrizetbe vették, továbbá előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Meghalt a sofőr

Teljes szélességében lezárták a 4616-os út balesettel érintett szakaszát Abony térségében.

 

Kifosztás miatt felelhet

Az esztergomi rendőrök őrizetbe vették azt a 33 éves férfit, aki egy bisztróban eltulajdonította a sértett pénztárcáját.

 

Engedély nélkül vezettek

A rendőrök szabálysértési őrizetbe vettek két férfit, akik úgy vettek részt a közúti forgalomban, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkeznek.

 

Csiribí-csiribá

A Pest megyei rendőrök újabb veszélyes karavánokat tüntettek el a forgalomból.