Peches napot fogott ki a kifosztás miatt körözött férfi

2021. 02. 15., h - 06:15
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Elütötték, elhagyta a helyszínt, a fővárosi rendőrök elfogták.

A pestszentlőrinci rendőrök egy közlekedési baleset helyszínére kaptak riasztást 2021. február 11-én. A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a Felsőcsatári út és a Gyömrői út kereszteződésénél egy autós elütött egy férfit, aki a piroson akart átmenni az úton. A gyalogos a baleset után nem várta meg a rendőröket, és elhagyta a baleset helyszínét; mint kiderült, nem véletlen. 

A XVIII. kerületi járőrök nem messze megtalálták a 21 éves J. Krisztofert, akiről kiderült, hogy a Vásárosnaményi Járásbíróság kifosztás bűncselekmény miatt adott ki ellene elfogatóparancsot. A rendőrök J. Krisztofert a helyszínen elfogták, a mentősök már rendőri kísérettel vitték kórházba. A 21 éves férfi az ütközés következtében súlyos sérüléseket szenvedett, az orvosi vizsgálatokat követően a Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói őrizetbe vették és értesítették a körözését elrendelő bíróságot. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Behívta, kifosztotta, elfogták

Sokkolóan rikító, a legmerészebb eklektikán is túlkiáltó enteriőrben vetkőztette majdnem pőrére áldozatát az izsófalvi gyanúsított.

 

Fokozott ellenőrzés az M1-esen

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság fokozott közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartott április 1-jén az M1-es autópályán. Földön és levegőben: az autópálya- és a forgalom-ellenőrzési alosztály munkatársai mellett az akcióhoz helikopteres támogatást adott a Készenléti Rendőrség.

 

Letartóztatásban a lengyel embercsempészek

A rendőrök Dunaföldvár belterületén ellenőriztek két magyar rendszámú teherautót, melyek közül az egyikben illegális migránsokat szállítottak, míg a másik jármű a csempész gépkocsi előfutójaként közlekedett.