Pénzt kért, bár nem volt parkolóőr

2019. 12. 08., v - 07:56
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A Keszthelyi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A nyomozás adatai szerint 2019. márciusától kezdődően, a 32 éves helyi férfi több mint egy tucat alkalommal Keszthely belvárosában magát parkolóőrnek kiadva különböző nemzetiségű járművezetőktől parkolási díjat kért. Miután a kért összeget az autósok kifizették, arról egy szabadságos tömbből kitépett parkolójegyet adott át. Esetenként az is előfordult, hogy nem tudtak az átvert sofőrök pontos összeget fizetni, ekkor a nagyobb címletű pénzt is átvette, majd megígérte, hogy felváltja és visszaviszi, de ez nem történt meg.

A Keszthelyi Rendőrkapitányság a férfivel szemben többrendbeli, részben folytatólagosan elkövetett csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárás során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Újabb három határsértő Szegednél

Ismét jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Fürdőzés veszélyei a Tiszánál

A nyári idény elmaradhatatlan velejárója a szabad strandok látogatása, azonban ez a felüdülési lehetőség számos veszélyt rejthet magában.

 

Három határsértő Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.