Pénzt lopott Nyírmadán

2019. 05. 07., k - 08:50
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 16 éves nyírmadai lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a fiú 2019. március 24-én egy helyi családi ház nyitott ablakán keresztül bemászott, ott kutatást végzett, majd egy szekrényben lévő pénztárcából egy 5000 forint címletű bankjegyet tulajdonított el. A férfi ezután az ablakon át távozott az ingatlanból. A rendőrök a feltételezett elkövetőt rövid időn belül elfogták, majd 2019. április 4-én lopás bűncselekmény elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták. A férfi vallomásában azt nyilatkozta, a lopott pénzt már elköltötte. A gyanúsított az eljárás alatt szabadlábon védekezhetett.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hat óra alatt nyolcvanöt szabálytalankodó

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai ezúttal a passzív biztonsági eszközök használatára fókuszáltak a megyei összevont fokozott ellenőrzés alkalmával.

 

Kamionban bújt meg

Tompánál egy külföldi férfi próbált meg jogellenesen bejutni az országba.

 

Öt határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Két év után rendőrkézen

A hajdúhadházi rendőrök nemzetközi elfogatóparancs alapján keresték azt férfit, akit külföldi hatóság segítségével fogtak el.

 

Két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.