Pénzt vagy életet?

2020. 06. 30., k - 13:00
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A lajosmizsei rendőrök őrizetbe vették a rablással gyanúsítható helyi férfi.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Lajosmizsei Rendőrőrsének munkatársai rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt 2020. június 29-én 4 óra 10 perckor őrizetbe vették K. Krisztiánt.

A 21 éves helyi férfi a gyanú szerint az elfogása előtti napon a lajosmizsei Orgona utcában sétált, amikor cigarettát kért egy asszonytól. A nő elővette a dohányt, az elkövető pedig észrevette, hogy a sértett cigarettatartójában pénz is van. A sértett miután adott cigit a férfinak, visszatette a zsebébe a cigarettatartót, amit az elkövető kivett, ezzel egy időben egy kést rántott elő, és azt mondta az asszonynak, hogy "pénzt vagy életet?". A nő többször visszakérte értékeit, de ekkor a férfi a kést az asszony hasához tartotta. A sértett segítségére sietett egy férfi, aminek hatására az elkövető végül a pénz egy részét és a cigarettatartót visszaadta, majd elment a helyszínről.

A lajosmizsei rendőrök előterjesztést tesznek az őrizetben lévő gyanúsított letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopta a vizet és az áramot

A tatai nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 47 éves férfival szemben, aki évekig méretlenül használta az energiát.

 

Három határsértő egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Koncentrált ellenőrzés Vas megye útjain

A ROADPOL Operational Group (Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata) kezdeményezésére Vas megyében is fokozott ellenőrzést hajtottak végre a rendőrök.

 

Kamionban bújt meg a két határsértő

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.