Pénzüket követelték, önbíráskodásért felelnek

2019. 02. 12., k - 10:47
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A balatonalmádi rendőrök önbíráskodás miatt egy 54 éves férfi letartóztatását indítványozták, akinek 34 éves élettársát is gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozás adatai alapján egy 54 éves balatonfőkajári férfi és 34 éves élettársa 2019. február 10-én a délelőtti órákban megjelent egyik ismerősük családi házánál, hogy a nő állítólagos kifizetetlen munkabérét követeljék. A két személy bement a sértett udvarára, majd a vele folytatott szóváltást követően mindketten lökdösni kezdték őt, aki ennek következtében nekiesett a ház falának és eszméletét vesztette. A pár ezek után távozott a helyszínről, a rendőrséget és a mentőket a sértett felesége értesítette.  

A rendőrök a bejelentést követő egy órán belül otthonában fogták el a két elkövetőt, akiket előállítottak a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra, majd gyanúsítottként hallgatták őket ki. Ellenük önbíráskodás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult. A nyomozó hatóság az 54 éves balatonfőkajári férfit őrizetbe vette, és előterjesztést tett letartóztatásának indítványozására.

kilincs

 

  

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migráns Tompánál

A feltartóztatott külföldi egy kamion alvázára felkapaszkodva kísérelt meg bejutni az ország területére.