Percek alatt elfogták a kerecsendi férfit

2017. 12. 26., k - 09:18
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Szeszes italokat és illatszereket lopott.

Egy egri nő tett bejelentést a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2017. december 25-én 10 óra 50 perckor, miszerint a szemben lakó szomszédjai segítségért kiabálnak. A percek alatt helyszínre érkező rendőrjárőröknek a házaspár elmondta, hogy egy ismeretlen férfi betört otthonukba és onnan egy táskába pakolta az ott talált értékeket, majd elmenekült, mivel cselekményében megzavarták.

Az egyenruhások a kapott személyleírás alapján, az egri buszpályaudvaron elfogták a 37 éves H. Péter kerecsendi lakost és előállították az Egri Rendőrkapitányságra, ahol ellene – őrizetbe vétele mellett – lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.

A nyomozó hatóság egyben előterjesztést tett a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Autót rongált

A 37 éves férfit a rendőrök azonosították és gyanúsítottként kihallgatták.

 

1772-ből egy

A Szekszárdi Szüreti Napok alkalmával tartott kétnapos fokozott rendőri jelenlét célja az ittas balesetek megelőzése volt.

 

Ismerősükhöz törtek be

Egy nyergesújfalui lakásból lopott az a két férfi, akit az esztergomi nyomozók hallgattak ki gyanúsítottként.

 

Újabb túlsúlyos járműszerelvények az autópályán

A Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök az M1-es autópályán ellenőriztek ismét két olyan román állampolgárságú sofőrt, akik az általuk vezetett járműszerelvényekkel a megengedett legnagyobb össztömeget jelentősen meghaladva közlekedtek.

 

Körözött autók 21 millióért

A magyar rendőrök a német és az olasz hatóságok által körözött gépkocsikat foglaltak le a Csongrád megyei határátkelőhelyeken.

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.