Percek alatt elfogták a kerecsendi férfit

2017. 12. 26., k - 09:18
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Szeszes italokat és illatszereket lopott.

Egy egri nő tett bejelentést a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2017. december 25-én 10 óra 50 perckor, miszerint a szemben lakó szomszédjai segítségért kiabálnak. A percek alatt helyszínre érkező rendőrjárőröknek a házaspár elmondta, hogy egy ismeretlen férfi betört otthonukba és onnan egy táskába pakolta az ott talált értékeket, majd elmenekült, mivel cselekményében megzavarták.

Az egyenruhások a kapott személyleírás alapján, az egri buszpályaudvaron elfogták a 37 éves H. Péter kerecsendi lakost és előállították az Egri Rendőrkapitányságra, ahol ellene – őrizetbe vétele mellett – lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.

A nyomozó hatóság egyben előterjesztést tett a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megölte gyermekét

Belehalt sérüléseibe egy 3 éves kisgyermek, akit édesanyja kunszentmártoni otthonukban bántalmazott.

 

Csoportos garázdaság Balatonalmádiban

Négy ópályi és egy balatonalmádi férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás, közülük négyen súlyos testi sértés miatt is felelnek.

 

Márkás termékeket sikkasztott

A budaörsi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 19 éves nőt, aki a gyanú szerint korábbi munkahelyén sikkasztott.

 

Szabálytalan kivitelezés miatt szakadt le a mennyezet

Fém helyett műanyag beütődübelt használtak az álmennyezet rögzítésénél egy Békés megyei óvodában. A mennyezet leszakadt, emiatt büntetőeljárás indult. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.