Perceken belül elfogták a rendőrök a zaklatót

2020. 03. 01., v - 10:15
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy 36 éves férfi fenyegetőzött Salgótarjánban, egy vendéglátóhelyen gáz-riasztó pisztollyal. 

A rendőrségre 2020. február 29-én 9 óra 20 perckor érkezett a bejelentés, miszerint Salgótarjánban, az egyik italboltban – mivel az alkalmazott már nem akarta kiszolgálni – egy férfi fegyverrel a kezében fenyegetőzik. A bűncselekmény során nem sérült meg senki.

A rendőrök a bejelentést követően rövid időn belül a helyszínre értek, ahol a 36 éves férfit elfogták, a ruházatát átvizsgálták, és a kabátja zsebében két gáz-riasztó pisztolyt és ahhoz tartozó lövedéket találtak meg, amit lefoglaltak.

Az egyenruhások a 36 éves helyi lakost a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították, a nyomozók zaklatás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A hatóság az eljárást szakértő bevonásával folytatja.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Magára hagyott egy sérültet, a rendőrök megtalálták

Személygépkocsi sodort el egy gyalogost Mezőkovácsháza közelében. Az autó vezetője nem állt meg, elhajtott. A rendőrök egy összetört tükörhátlap alapján azonosították a járművet és annak vezetőjét. Az ügy vizsgálata befejeződött.