Pilisszentkereszt - azonosították a gázolás feltételezett elkövetőjét

2017. 09. 23., szo - 12:24
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök Dobogókőn találták meg a keresett autót.

Ahogy arról korábban hírt adtunk, 2017. szeptember 23-án 1 óra 55 perc körül, a 1111-es számú út 20. kilométerszelvényében – Pilisszentkereszt külterületén – egy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között elütött egy gyalogost. A férfi olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A járművezető a helyszínt elhagyta.

 

A nyomozás során beszerzett adatok alapján a szentendrei rendőrök a gázolással összefüggésben egy sötét színű Opel személygépkocsit és annak vezetőjét keresték. Ezt követően a délelőtti órákban jutottak el egy Dobogókőn lévő ingatlanhoz, ahol a keresett autót megtalálták, majd szemle keretében lefoglalták. Az ügyben a jármű feltételezett vezetőjét, egy 46 éves pilisszentkereszti nőt, valamint utasát, egy 29 éves pilisszentkereszti férfit állítottak elő a Szentendrei Rendőrkapitányságra. 

 

 

 

A segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást - szakértő bevonásával - a Szentendrei Rendőrkapitányság folytatja le. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Őrizetben a csaló

Több, mint félmillió forint kárt okozott az a 40 éves pécsi férfi, akit a nagyatádi rendőrök őrizetbe vettek.

 

Díjkitűzés visszavonása

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 06010/3878/2017. bűnügyi számú ügyben tett díjkitűzését.

 

Megverte, megfenyegette iskolatársát

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amiben egy fiatalkorú fiú - vélt sérelme miatt - iskolatársát a helyi kiserdőbe csalta, ahol megverte és meg is fenyegette.  

 

Rablás Kalocsán

A rendőrök őrizetbe vették a 27 éves helyi gyanúsítottat, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

 

Ittasan vezetett

A Jászberényi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.